Το Μπακού στέλνει τους Αζέρους στρατιώτες..."φτιαγμένους" στο μέτωπο - Τι βρέθηκε στις τσέπες των θυμάτων

Freepen.gr - Όλα τα σώματα των νεκρών στρατιωτών του Αζερμπαϊτζάν που έμειναν πίσω στα εδάφη του Αρτσάχ βρέθηκαν με σύριγγες στις τσέπες του εξοπλισμού τους, δήλωσε ο προεδρικός εκπρόσωπος του Αρτσάχ (Ναγκόρνο-Καραμπάχ) Vahram Poghosyan σε σχετική ενημέρωση.

"Όλα αυτά συνιστούν εξ ολοκλήρου έγκλημα πολέμου από την άποψη του διεθνούς δικαίου", ανέφερε. "Αυτό αποδεικνύει ότι το Αζερμπαϊτζάν στέλνει τα στρατεύματά του σε πόλεμο σε ήδη ναρκωμένη κατάσταση".

103 στρατιώτες του στρατού του Αρτσάκ έχουν σκοτωθεί στις επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν από τις 27 Σεπτεμβρίου. Πάνω από 120 στρατιώτες τραυματίστηκαν. 7 πολίτες σκοτώθηκαν επίσης σε διάφορες πόλεις καθώς οι Αζερικές δυνάμεις βομβάρδισαν περιοχές αμάχων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές που επικαλείται το Armenpress, οι Αζερικές δυνάμεις έχασαν περισσότερους από 920 στρατιώτες στις επιθετικές επιχειρήσεις τους με περισσότερους από 2100 τραυματίες. Οι Αζέροι έχουν επίσης χάσει 84 UAV, 7 πυροβόλα, 166 άρματα μάχης και θωρακισμένο εξοπλισμό, 1 πολεμικό αεροπλάνο και 1 εκτοξευτή Smerch.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail