Τα είπε ξεκάθαρα ο Ιγνατίου: Υπάρχει σχέδιο, Ελλάδα-Κύπρος να προετοιμαστούν για πόλεμο

Freepen.gr - Η νέα πραγματικότητα είναι αυτή που ζούμε από το Φεβρουάριο από τα γεγονότα στον Εβρο μέχρι και σήμερα και είτε πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την τουρκική προκλητικότητα ή πρέπει να την αντιμετωπίσουμε στη ρίζα της, ανέφερε ο Μιχάλης Ιγνατίου μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Κατά τον πολύπειρο ανταποκριτή από τις ΗΠΑ, η Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσει ούτε στο Αιγαίο και το νεύρο ούτε στην Κύπρο ενώ θα συνεχίσει να προκαλεί προβλήματα και στις άλλες χώρες της περιοχής. "Κατά τη γνώμη μου η Αθήνα πρωτίστως και Λευκωσία πρέπει να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπίσουν αυτή την πολύ δυσάρεστη κατάσταση".

Ο Μιχάλης Ιγνατίου υποστηρίζει ότι υπάρχει ξεκάθαρο σχέδιο και ότι  δυστυχώς Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να προετοιμαστούν για όλα δηλαδή και για πόλεμο εξασφαλίζοντας γερές περιφερειακές συμμαχίες.

Σημειώνει ότι αναλυτές στην Αμερική εκτιμούν πως η Τουρκία καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα των κυρώσεων και στο θέμα αυτό ιδιαίτερα στην Αμερική αν και γίνονται οι ενέργειες πολλές σταματούν όλες μπροστά στον Τραμπ, ωστόσο τίποτε δεν αποκλείεται καθώς οι ψήφοι των Αρμενίων και των Ελλήνων θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά σε αυτές τις εκλογές. Τέλος μερικοί αναλυτές καταλήγουν στο ότι η Τουρκία πλέον εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ρωσίας.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail