Η Ρωσία δοκίμασε με επιτυχία αντιβαλλιστικό πύραυλο

Russian Defense Ministry
Freepen.gr -
Η αεροδιαστημική δύναμη της Ρωσίας δοκίμασε με επιτυχία ένα νέο βλήμα του αμυντικού συστήματος αντιβαλλιστικών πυραύλων (ABM) της χώρας στο χώρο δοκιμών του Sary-Shagan στο Καζακστάν, ανακοίνωσε την Τετάρτη το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας και μεταδίδει το πρακτορείο ΤΑΣΣ.

"Η ομάδα μάχης των στρατευμάτων αεροπορικής και αντιβαλλιστικής πυραυλικής άμυνας της αεροδιαστημικής δύναμης διεξήγαγε με επιτυχία την επόμενη δοκιμή-εκτόξευση ενός νέου πυραύλου του ρωσικού αμυντικού συστήματος αντιβαλλιστικών πυραύλων (ABM) στο Sary-Shagan (Δημοκρατία του Καζακστάν)", ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση.

"Ο νέος πυραύλος αναχαίτισης του συστήματος ABM επιβεβαίωσε αξιόπιστα τα δηλωμένα χαρακτηριστικά του μετά από μια σειρά δοκιμών, ενώ οι ομάδες μάχης ολοκλήρωσαν επιτυχώς το έργο, χτυπώντας τον πλασματικό στόχο με την προκαθορισμένη ακρίβεια", δήλωσε ο Διοικητής, Sergei Grabchuk.

Την τελευταία φορά, που έγινε δοκιμή ενός νέου πυραύλου αναχαίτισης στο Sary-Shagan ήταν στις 2 Ιουλίου 2019.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail