Αποκρούστηκε λυσσαλέα επίθεση των Αζέρων σε έδαφος κι αέρα πριν ξεκινήσει η εκεχειρία

Freepen.gr - Οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν αύξησαν τη χρήση αεροσκαφών στη νότια κατεύθυνση της γραμμής επαφής Artsakh μετά την ανακοίνωση των Υπουργών Εξωτερικών της Ρωσίας, της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν ότι θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός από το μεσημέρι (12:00) 10 Οκτωβρίου.

Το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας δήλωσε ότι ο στρατός Άμυνας του Artsakh αποκρούει όλες τις επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν, προκαλώντας μεγάλες απώλειες στο προσωπικό του αντιπάλου και στα UAV.

"Ο αντίπαλος προσπαθεί κακόβουλα να αλλάξει την κατάσταση μέχρι την παύση των εχθροπραξιών στις 12:00 10 Οκτωβρίου που κηρύσσεται για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Οι μονάδες του Στρατού Άμυνας του Artsakh είναι έτοιμες να εξουδετερώσουν τις επιθετικές προθέσεις του εχθρού", δήλωσε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Σουσάν Στεπανιάν. - Οι αζερικές δυνάμεις αυξάνουν τη χρήση των UAV σε μια "κακόβουλη" προσπάθεια αλλαγής της κατάστασης στο μέτωπο μέχρι την προγραμματισμένη κατάπαυση του πυρός.

Επίσης ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Artsrun Hovhannisyan, προσπάθησε και από εδάφους να εκμεταλλευτεί το χρόνο που απέμεν ως την κατάπαυση του πυρός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail