Σκοτώθηκε ο Αρμένιος στρατιώτης-σύμβολο της φωτογραφίας του πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Freepen.gr - O Albert Hovhannisyan, που εικονίζεται στην πλέον γνωστή φωτογραφία από τον πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ, δε βρίσκεται πια στη ζωή. Τη σχετική είδηση γνωστοποίησε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα ο πατέρας του στην προσωπική του σελίδα:

Ο γιος μου Albert Hovhannisyan, η φωτογραφία του οποίου διαδόθηκε ευρέως σε όλο τον κόσμο και έγινε αγαπητός σε πολλούς από εσάς, σκοτώθηκε. Ο πόνος για μένα και την οικογένειά μου είναι αβάστακτος.

Δεν είχαμε κανένα νέο του εδώ και μέρες, αλλά πολλοί από εσάς ήσασταν με την οικογένειά μας με την παρουσία σας, τα λόγια και τις προσευχές, αλλά... κάτι άλλο προβλεπόταν.
 
Θα ήθελα να ζητήσω από τον Albert να μείνει για πάντα νέος, άπειρα αισιόδοξος, πολύ πατριώτης, να κάνει πολλά και μεγάλα όνειρα, του οποίου η μεγαλύτερη αγάπη ήταν η πατρίδα.

Η θλίψη μου είναι βαριά και μεγάλη, αλλά η περηφάνια μου είναι μεγαλύτερη διότι είμαι πατέρας ενός πατριώτη Αρμενίου, σημερινού πραγματικού ήρωα. Συνειδητοποιώ ότι ο Albert μου δεν είναι μόνο ο ήρωας μου, είναι ένας ήρωας όλων μας, επίσης παράδειγμα του ήρωα των παρόντων και των μελλοντικών γενεών, που έγινε αθάνατος περπατώντας στο μονοπάτι των ηρώων προγόνων του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail