Ανεγκέφαλος πέταξε πέτρα σε σχολικό παιδικού σταθμού

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από ενδελεχή έρευνα, ταυτοποιήθηκε ο δράστης, ο οποίος πριν τρεις (3) ημέρες, σε περιοχή της Λιβαδειάς, με τη ρίψη πέτρας, τραυμάτισε δύο παιδιά που επέβαιναν σε σχολικό λεωφορείο, ιδιωτικού παιδικού σταθμού.

Πρόκειται για ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και προσήχθη χθες (14-10-2020) το βράδυ, ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο ανωτέρω, πρωινές ώρες της 12-10-2020, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορώντας προστατευτικό κράνος, εκσφενδόνισε πέτρα στο οπίσθιο παρμπρίζ του εν κινήσει σχολικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά στο κεφάλι, δύο από τα παιδιά που επέβαιναν σε αυτό.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο της περιοχής, όπου αφού τους παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα, αποχώρησαν.

Η ταυτοποίηση και ο εντοπισμός του δράστη, αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή πρωταρχική προτεραιότητα και επετεύχθη μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που συλλέχθηκαν με μεθοδικότητα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail