Ένα ονειρεμένο επάγγελμα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το κέντρο της εγκληματικής οργάνωσης των διακινητών παράνομων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα βρίσκεται στο Βερολίνο και ότι η πλειοψηφία των κατηγορούμενων για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, κατασκοπεία και άλλα εγκλήματα είναι Γερμανοί - τα 19 από τα 35 κατηγορούμενα μέλη τεσσάρων ΜΚΟ (βλ. https://www.ethnos.gr/.../125993_skoteines-mko-skanaran...)

Βασίλης Στοϊλόπουλος

Υπάρχουν όμως ακόμα μερικές αναπάντητες ερωτήσεις σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα: Γιατί δεν αποκαλύφτηκαν ακόμα τα ονόματα των ΜΚΟ που δρούσαν για χρόνια ανενόχλητες στη Λέσβο; Μήπως γιατί τότε θα φανούν ότι πίσω από τις δαιδαλώδεις διασυνδέσεις των ΜΚΟ βρίσκονται «υπεράνω υποψίας» χορηγοί και «προστάτες», που φτάνουν ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, ακόμη και σε Βερολίνο, Βρυξέλλες, Βατικανό και Νέα Υόρκη (ΟΗΕ)! Και με τις υπόλοιπες 400 ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται συνολικά στην Ελλάδα τι θα γίνει; Η γερμανική γενική εισαγγελία και η κα Μέρκελ θα ενδιαφερθούν άραγε για τους «σωτήρες» συμπατριώτες τους; Ευσταθούν οι επώνυμες καταγγελίες ότι οι γερμανικές ΜΚΟ είναι «το μακρύ χέρι» του γερμανικού ΥΠΕΞ;

Έστω και με πέντε χρόνια καθυστέρηση, ας το καταλάβουν κάποιοι «υπερευαίσθητοι» στην Ελλάδα ότι η μετανάστευση (και όσα τραγικά εμπεριέχει) αποτελεί για τις συνήθως «αριστερόστροφες» ΜΚΟ (antifa, κλπ) πρωταρχικά βιοποριστικό θέμα και πολύ λιγότερο ιδεολογικό. Γι΄ αυτό, όσοι περισσότεροι αφροασιάτες μετανάστες βρίσκονται σε κινητικότητα με κίνδυνο της ζωής τους τόσο μεγαλύτερες και οι «μπίζνες», με ποσά που «ζαλίζουν». 

Και αν μάλιστα τους προστεθεί και η ταμπέλα της ψευδεπίγραφης «ηθικής ανωτερότητας» στο «θεάρεστο» έργο του «σωτήρα ανθρώπων που αναζητούν προστασία», τότε μιλάμε πράγματι για ένα «ονειρεμένο επάγγελμα» ….. στις ακρογιαλιές και στα μπαράκια της Λέσβου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail