Ο Ερντογάν φοβάται; Δήλωσε ότι η Τουρκία τελεί σε κατάσταση πολιορκίας

Freepen.gr - Η Τουρκία είναι και θα είναι πάντα εκεί για το Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να σωθεί το Ναγκόρνο-Καραμπάχ από την αρμενική κατοχή."

"Όταν συνδυάσετε τα σημεία κρίσης από τον Καύκασο στη Συρία στη Μεσόγειο, θα δείτε ότι υπάρχει προσπάθεια πολιορκίας της Τουρκίας", δήλωσε ο Ερντογάν.

Για να συμφωνήσει το Αζερμπαϊτζάν σε κατάπαυση του πυρός, η Αρμενία πρέπει να αποσύρει τις δυνάμεις της από τα κατεχόμενα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε επίσης την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ιταλό ομόλογό του Luigi Di Maio, ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η Τουρκία στέκεται αλληλέγγυα με το Αζερμπαϊτζάνστον αγώνα του για τα κατεχόμενα εδάφη του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

"Εάν η διεθνής κοινότητα θέλει να κάνει κάτι για το Καραμπάχ, θα πρέπει να αναγκάσουν την Αρμενία να εγκαταλείψει αμέσως τα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν", ανέφερε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail