Πρωινός καφές στην πρώτη γραμμή και ενθουσιασμός για τον πρόεδρου του Ναγκόρνο Καραμπάχ

Freepen.gr - Ο πρόεδρος του Artsakh, Arayik Harutyunyan, δημοσίευσε σήμερα φωτογραφίες από τον πρωινό καφέ μαζί με τους άνδρες που αμύνονται στις επιθέσεις των Αζέρων και των Τούρκων.

"Καλημέρα με τον καλύτερο καφέ που ετοιμάζει ο στρατιώτης της πρώτης γραμμής μας, μαζί με τους ηρωικούς άνδρες μας", είπε.

Νωρίτερα στις 3 Οκτωβρίου, ο Harutyunyan πήρε μια μονάδα ειδικών δυνάμεων και κατευθύνθηκε προσωπικά στην πρώτη γραμμή εν μέσω των επιθέσεων του Αζερμπαϊτζάν.

Ο ίδιος μετά την επιστροφή του από το μέτωπο το πρωί της Κυριακής έγραψε:

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Μόλις επέστρεψα από την πρώτη γραμμή. Έχω βρεθεί σε διάφορα τμήματα - η έμπνευση, τα κατορθώματα και ο ηρωισμός είναι άφθονα παντού. Η νίκη μας είναι αδιαίρετη, καθώς η συμπεριφορά των υπερασπιστών μας είναι μια υποδειγματική εκδήλωση της συλλογικής δύναμης και της αιώνιας φύσης του έθνους μας.

Θέλω να εκφράσω ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη στον αμυντικό στρατό και το διοικητικό προσωπικό για την εκτέλεση των καθορισμένων καθηκόντων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail