Σέρβος ΥΠΑΜ για δηλώσεις Ράμα: Η Μεγάλη Αλβανία είναι προειδοποίηση καταστροφής και διάλυσης χωρών

Βούτσιτς και Βούλιν σε πρόσφατη επίσκεψή τους σε εργοτάξιο στο Βελιγράδι - Υπ. Αμυνας Σερβίας
Freepen.gr - «Δηλώνοντας ότι το λιμάνι του Δυρράχιου θα ανήκει στο Κοσσυφοπέδιο, ο Έντι Ράμα συνέχισε τις προσπάθειές του για τη δημιουργία μιας "μεγάλης Αλβανίας". Όπως πάντα, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα παραμείνει σιωπηλή και δεν θα κάνει τίποτα. Οι Αλβανοί επιτρέπεται να ενωθούν και να καταλάβουν τα εδάφη άλλων ανθρώπων, αλλά οι Σέρβοι δεν επιτρέπεται να ενωθούν ακόμη και στη χώρα τους. Πρόκειται για επανάληψη ενός ψέματος ότι η "μεγάλη Αλβανία" είναι μια φυσική Αλβανία και οι Σέρβοι ενωμένοι σε ένα κράτος αποτελούν απειλή για την ειρήνη», δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας Αλεξάνταρ Βούλιν σχολιάζοντας τις νέες προκλήσεις του Έντι Ράμα.

Η "Μεγάλη Αλβανία" είναι μια προειδοποίηση για μια μεγάλη καταστροφή, τη διάλυση και την καταστροφή κρατών και εθνών στα Βαλκάνια. Μόνο οι ενωμένοι Σέρβοι μπορούν να σταματήσουν τη "μεγάλη Αλβανία" και όσο πιο γρήγορα ενωθούμε θεσμικά, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσει ο καιρός της ειρήνης στα Βαλκάνια. Δεν μπορείτε να απαγορεύσετε στους Σέρβους να κάνουν τα πράγματα που επιτρέπετε στους Αλβανούς, καταλήγει η δήλωση του Βούλιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δήλωση Βούλιν έρχεται ταυτόχρονα με αυτή του προέδρου της χώρας, Βούτσιτς ο οποίος παραλληλίζει τη σύγκρουση στο Αρτσάχ με το θέμα του Κοσσυφοπεδίου σχολιάζοντας ότι οι παγωμένες συγκρούσεις κάποια στιγμή στο μέλλον οδηγούν σε νέους αιματηρούς πολέμους. Ο Σέρβος πρόεδρος συμπληρώνει πως επί του παρόντος δε διαφαίνεται λύση στο θέμα του Κοσσυφοπεδίου και ότι κανείς δε γνωρίζει τι μπορεί να φέρει το αύριο, εννοώντας μια νέα στρατιωτική αναμέτρηση στα Βαλκάνια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail