Μία τεράστια αποτυχία του ίδιου του Μητσοτάκη, που τρέχει πια φανερά πίσω από τα Γερμανικά συμφέροντα

Καμία αναφορά στα ΜΜΕ για τον εξευτελισμό της χώρας κατά την Σύνοδο Κορυφής και την τεράστια αποτυχία του Μητσοτάκη να πάρει έστω μία αξιοπρεπή δήλωση και όχι ανοησίες που δεν λέω ούτε εγώ στους μαθητές μου.  Από τα κυβερνητικά ΜΜΕ το θέμα παρουσιάζεται εδώ και ημέρες ως "βαρύ το κλίμα για την Τουρκία" και "απομονωμένη η Τουρκία" και κάτι τέτοια φαιδρά. Η Τουρκία είχε μία πολύ μεγάλη σκασίλα αν της κάνουν μουτράκια, που ούτε αυτό δεν κάνουν, οι Ευρωπαίοι.

Ελένη Παπαδοπούλου

Τρεις Navtex η απάντηση της Τουρκίας στις προσβλητικές για εμάς δηλώσεις της ΕΕ. Μας λέει εξευτελισμένους, απειλεί ευθέως την χώρα και εμείς ασχολούμαστε με τον Κοβιντ στη Γλυφάδα, Αυτό είναι το εθνικό μας θέμα πια.

Πρόκειται για μία τεράστια αποτυχία του ίδιου του Μητσοτάκη, ο οποίος πια τρέχει τόσο φανερά πίσω απο τα Γερμανικά συμφέροντα, που προκαλεί αηδία όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στους έξω.
Οσες βορειοκορεάτικες δημοσκοπήσεις και να βγάλουν το θέμα είναι ένα. Η κυβέρνηση αυτή, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Δένδια να σώσει ό,τι σώζεται, στα εθνικά θέματα, είναι ένα τεράστιο μηδενικό. Ο Μητσοτάκης δεν έχει κανένα ανάστημα ως πολιτικός να κάνει το παραμικρό και η χώρα πάει ως καρυδότσουφλο σε καταιγίδα.

Ελλείψει αντιπολίτευσης, γιατί σιγά τώρα μην ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κανένα σοβαρό κόμμα να κάνει και αντπολίτευση, ο Μητσοτάκης χορεύει μόνος του.

Η Ελλάδα βιώνει μία πολιτική και εθνική κρίση πρωτόγνωρη και είναι πολύ δύσκολο να βγει από αυτήν. Δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό, αλλά αυτό που ξέρω πια σίγουρα μετά το φιάσκο της Συνόδου είναι ότι αυτός ο τύπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό πρέπει να φύγει. Να αλλάξει η ηγεσία της ΝΔ και αυτός να πάει στο καλό.

Πρόκειται για επικίνδυνο για τα εθνικά ζητήματα άτομο.

Και απορώ πως τον λιβανίζουν ακόμη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail