Ο Μητσοτάκης στου Μαξίμου, ο Σημίτης στην εξουσία κι οι Τούρκοι έξω από το Καστελόριζο

Ο κ. Ντόκος, ακραιφνής σημιτικός σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού, προτείνει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, η Άννα Διαμαντοπούλου, τέκνο του σημιτικού εκσυγχρονιστικού νεοφιλελευθερισμού, υποψήφια γενική γραμματέας του ΟΟΣΑ, ο Γερμανός ΥΠΕΞ Μαας εκφράζει κατανόηση για τον καθημερινό βιασμό της εθνικής μας κυριαρχίας από του Τούρκους και συνιστά διάλογο (!!), και 29 Γερμανοί κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν PITSOS αλλά από την Τουρκία και όχι από την Ελλάδα, γιατί ως γνωστόν η Bosch-Siemens ιδιοκτήτρια της PITSOS αποφάσισε να ξηλώσει το εργοστάσιο από την Ελλάδα, αφήνοντας άνεργους 1.000 εργαζόμενους και να το πάει στην Τουρκία.

Ο κ. Λοβέρδος διερωτάται αν συγκυβερνά το ΚΙΝΑΛ με τον Μητσοτάκη, εκφράζοντας το παράπονό του για την μη αξιοποίησή του από την ΝΔ, αφού είναι ελεγχόμενος για την Novartis.

Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα, όπως έλεγε και ο μακαρίτης Ντίνος Ηλιόπουλος, αλλά μην κάνετε και πολύ φασαρία γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με τα οργανωτικά του.

Έχουμε μία κυβέρνηση αυταρχική με την κοινωνία, νεοφιλελεύθερη στην οικονομία και χωρίς εξωτερική πολιτική στα ελληνοτουρκικά.

Δικηγόρος - Μέλος κίνησης Πράττω
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail