Πασινιάν: Η παρουσία τρομοκρατών στο μέτωπο αλλάζει εντελώς την κατάσταση

Freepen.gr - Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν δήλωσε ότι ο πόλεμος που εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν στο Αρτσάκ δεν ήταν απροσδόκητος, αλλά η συμμετοχή μαχητών από τρομοκρατικές οργανώσεις στις επιθέσεις των Αζέρων δεν ήταν αναμενόμενος και πως αυτό αλλάζει το πλαίσιο του τι συμβαίνει.

"Για μεγάλο χρονικό διάστημα η πολεμική ρητορική εκφράστηκε από το Αζερμπαϊτζάν, η ρητορική του μίσους εναντίον των Αρμενίων και όλα όσα σχετίζονται με τους Αρμένιους", δήλωσε ο Πασινιάν στο ρωσικό πρώτο κανάλι σε συνέντευξή του.

"Και έχει γίνει συνηθισμένο για εμάς ότι το Αζερμπαϊτζάν μιλάει με τη γλώσσα των απειλών. Η συμμετοχή μαχητών από τρομοκρατικές οργανώσεις σε αυτή τη σύγκρουση ήταν απροσδόκητη για εμάς. Και νομίζω ότι αυτό αλλάζει όλο το πλαίσιο του τι συμβαίνει. Επειδή ήδη χθες οι ρωσικές ειδικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν ότι μαχητές από ορισμένες τρομοκρατικές ομάδες εμπλέκονται στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, δηλαδή στις επιθέσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. 

Και νομίζω ότι τώρα το Ναγκόρνο-Καραμπάχ αγωνίζεται ενάντια στη διεθνή τρομοκρατία. Και αυτό αλλάζει πολλά πράγματα", είπε. Η "απροσδόκητη" ανάπτυξη τρομοκρατών μαχητών "αλλάζει πολύ", λέει ο Αρμένιος πρωθυπουργός

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail