Οι περισσότεροι Σύριοι μισθοφόροι αρνούνται να αναχωρήσουν για το Αζερμπαϊτζάν

Freepen.gr - Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR), η τουρκική κυβέρνηση έχει στρατολογήσει 300 περισσότερους Σύριους μισθοφόρους για να τους στείλει στο Αζερμπαϊτζάν να πολεμήσουν εναντίον του Ναγκόρνο Καραμπάχ, ωστόσο, το SOHR σημειώνει ότι έχουν ήδη προκύψει κάποιες δυσκολίες στη διαδικασία πρόσληψης.

"Οι μισθοφόροι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο Αζερμπαϊτζάν, παρά τον μεγάλο πειρασμό να πάνε εκεί. Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα συνεχίζει να παρακολουθεί τη μεταφορά μισθοφόρων από την τουρκική κυβέρνηση στο Αζερμπαϊτζάν, όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει 300 ακόμη μισθοφόροι.

Η Τουρκία έχει δυσκολίες όσον αφορά την ανάπτυξή τους στον πόλεμο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ: οι περισσότεροι μαχητές αρνούνται να πολεμήσουν καθώς καταλαβαίνουν ότι θα βρεθούν σε δύσκολη κατάσταση εκεί", ανέφερε το Παρατηρητήριο.

Επίσης σημειώνεται πως τουλάχιστον 2350 μισθοφόροι έχουν αναπτυχθεί στο Αζερμπαϊτζάν για να λάβουν μέρος στις μάχες στη ζώνη σύγκρουσης του Ναγκόρνο Καραμπάχ, εκ των οποίων 320 έχουν επιστρέψει, αρνούμενοι τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του μισθού τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail