Καμουφλαρισμένες απειλές Ερντογάν από την Καισάρεια περί τέλους της Ευρώπης

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Τουρκίας προειδοποίησε το Σάββατο ότι η Ευρώπη ετοιμάζει το δικό της τέλος εν μέσω αυξανόμενης ισλαμοφοβίας σε ολόκληρη την ήπειρο.

"Η Ευρώπη προετοιμάζει το δικό της τέλος με το μέτωπό της ενάντια στους μουσουλμάνους", δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος σε συνάντηση του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και ανάπτυξης (ΑΚΡ) σε στάδιο στην κεντρική επαρχία της Καισάρειας.

"Εάν δεν απαλλαγούν από αυτή την ασθένεια το συντομότερο δυνατόν, θα καταρρεύσει όλη η Ευρώπη από μέσα", πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Τα σχόλια του Ερντογάν ήρθαν αφού ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν κατηγόρησε τους μουσουλμάνους για "αποσχισμό" και χαρακτήρισε το Ισλάμ ως "θρησκεία σε κρίση σε όλο τον κόσμο".

"Τι μπορούμε να πούμε για έναν αρχηγό κράτους που συμπεριφέρεται έτσι σε εκατομμύρια μέλη διαφορετικής πίστης στη χώρα του", δήλωσε ο Ερντογάν.

"Πρώτα απ' όλα, [ο Macron χρειάζεται] ψυχικό έλεγχο"

Υποστήριξε ότι ο ευρωπαϊκός φασισμός είχε εισέλθει σε μια νέα φάση με επιθέσεις στα δικαιώματα των μουσουλμάνων, αναφερόμενος σε πρόσφατη αστυνομική επιδρομή σε τζαμί στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, Βερολίνο που είχε καταγγείλει την Παρασκευή.

Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνά τις "προφητικές" δηλώσεις του Ερντογάν πριν μερικά χρόνια περί πιθανών τρομοκρατικών επιθέσεων εξτρεμιστών στην Ευρώπη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail