Μισθοφόροι της Τουρκίας απαγάγουν νέους στο Αφρίν που αρνούνται να πάνε στο Αζερμπαϊτζάν

Freepen.gr - Η Τουρκία συνεχίζει να προετοιμάζει μισθοφόρους για να τους στείλει σε μάχες μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας στο Καραμπάχ, όπου υπάρχουν κέντρα στρατολόγησης κι εκπαίδευσης των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αναφέρει το πρακτορείο ΑΝΗΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε ο ανταποκριτής του ANHA από μια αξιόπιστη πηγή μέσα στο κατεχόμενο Afrin, μισθοφόροι από το λεγόμενο τμήμα Al-Hamzat αναγκάζουν τους νέους από το Afrin να ενταχθούν στις τάξεις τους και να συμμετάσχουν σε μάχες.

Η πηγή μετέφερε ότι οι μισθοφόροι έχουν απαγάγει 16 νέους επειδή αρνήθηκαν να ενταχθούν μαζί τους, κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και χρηματικά ποσά και τους μετέφεραν σε ένα άγνωστο μέρος.

Ο ανταποκριτής προσθέτει ότι περισσότεροι από 400 νέοι που αρνήθηκαν να κατευθυνθούν στο Αζερμπαϊτζάν και να συμμετάσχουν στις μάχες δέχονται παρενοχλήσεις από μισθοφόρους που τους απειλούν με απαγωγή και δολοφονία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail