Το Αζερμπαϊτζάν δεσμεύεται να συνεχίσει την επίθεση και την "καταστροφή" των αρμενικών δυνάμεων

Freepen.gr - Το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν δεσμεύθηκε να συνεχίσει την επίθεσή του στην περιοχή Καραμπάχ για την "καταστροφή" των αρμενικών ενόπλων δυνάμεων εκεί.

O συνταγματάρχης Zakir Hasanov από το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν δήλωσε σε ειδική επίσημη συνάντηση πως η επιχείρηση αντεπίθεσης και προγραμματισμένη καταστροφή των αρμενικών ενόπλων δυνάμεων στις κατεχόμενες περιοχές του Αζερμπαϊτζάν θα συνεχιστεί".

Την Τρίτη, ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν συνέχισε την επίθεσή του στο εσωτερικό του Καραμπάχ, καθώς προσπάθησε να προχωρήσει στους βόρειους και νότιους άξονες της αμφισβητούμενης περιοχής μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας.

Το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν αργότερα κυκλοφόρησε βίντεο από αυτό που ισχυρίστηκε ότι ήταν "απελευθερωμένες θέσεις" στο Καραμπάχ μετά από μια σκληρή μάχη με τον στρατό άμυνας του Αρτσάκ (ADA).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail