«Φυγή Αζέρων προς το Μπακού και οικισμούς στα μετόπισθεν»

Freepen.gr - Μετά τις χθεσινές επιθέσεις στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Αζερμπαϊτζάν, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες του Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται σε πανικό, φεύγουν στο Μπακού και σε άλλους οικισμούς, δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου του Artsakh, Vahram Poghosyan στο Facebook.

"Υπάρχουν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες μετά τις χθεσινές επιθέσεις πυραύλων που εκτέλεσε ο αμυντικός στρατός του Αρτσάκ στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Αζερμπαϊτζάν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν από διαφορετικές πόλεις προς το Μπακού και σε άλλους πίσω οικισμούς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον λαό του Αζερμπαϊτζάν για την αποδεδειγμένη υψηλή αστική συνείδηση. Στην πραγματικότητα, πρέπει να βιαστούν", είπε.

Νωρίτερα σήμερα ο Vahram Poghopsyan δήλωσε ότι ο αμυντικός στρατός έχει ήδη προχωρήσει σε "ισχυρές επιθέσεις" στους στρατιωτικούς στόχους του Αζερμπαϊτζάν και οι "στόχοι χτυπήθηκαν με επιτυχία". 

Επίσης το πρωί της 5ης Οκτωβρίου, η πόλη Stepanakert και η πόλη Shushi του Artsakh δέχθηκαν τα σφοδρά πυρά των Αζέρων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail