Αρμενία: Έχουμε αποδείξεις ότι η Τουρκία στέλνει τρομοκράτες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Freepen.gr - Το Ερεβάν έχει αδιάσειστα στοιχεία ότι η Τουρκία στέλνει μαχητές από τη Συρία και τη Λιβύη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, αναφέρει ο Υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας Ζοχράμπ Μνατσακανιάν στο ρωσικό πρακτορείο Ρία Νόβοστι.

"Υπάρχουν αδιάψευστες τεκμηριωμένες αποδείξεις για την παρουσία ξένων τρομοκρατών μαχητών και την τακτική ανάπτυξή τους από την Τουρκία (στο Ναγκόρνο Καραμπάχ). Αυτό επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία πληροφοριών των χωρών της ομάδας Μινσκ του ΟΑΣΕ και τα βίντεο από τη ζώνη των συγκρούσεων", ανέφερε.

"Η Τουρκία βλέπει αυτή τη σύγκρουση ως ευκαιρία να αυξήσει την επιρροή της σε μια άλλη, γειτονική περιοχή του Νότιου Καυκάσου. Η πολιτική της διαπραγμάτευσης της σύγκρουσης και της πρόκλησης μεγάλου ανθρώπινου πόνου στους λαούς της περιοχής για τη διάδοση της εξουσίας της πρέπει να βρει αντίσταση, όχι ενθάρρυνση", δήλωσε ο Μνατσακανιάν, θέτοντας το ερώτημα εάν το Ερεβάν θα δώσει τη συγκατάθεσή του για τη συμμετοχή της Τουρκίας στις διαπραγματεύσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail