Μπράβο στον υφΥΠΕΞ Βλάση: Ένα κεράκι και λουλούδια στον τάφο του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Τον τάφο του Κωνσταντίνου Κατσίφα επισκέφτηκαν σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Βλάσης και η Πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα κα Σοφία Φιλιππίδου, ενημερώνει η Νεολαία Βορειοηπειρωτών.

Παρουσία των γονιών του άναψαν κερί στη μνήμη του και άφησαν λίγα λουλούδια στο μνήμα του.

"Ελπίζουμε και ευχόμαστε η Ελληνική Κυβέρνηση να μην μείνει μόνο σε αυτό και να ασκήσει τις πιέσεις που πρέπει, ώστε η Αλβανία να εκδώσει άμεσα το πόρισμα της δολοφονίας, που συστηματικά δύο χρόνια τώρα αποφεύγει!" καταλήγει η Νεολαία Βορειοηπειρωτών.

Αναμφισβήτητα, προσθέτουμε εμείς, πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση στη μνήμη του σπουδαίου αυτού Ελληνα, τον οποίο το ίδιο το ελληνικό κράτος λοιδώρησε με την απαράδεκτη ΕΛ.Α.Σ να διαρέει μέσω...πηγών ότι είχε συλληφθεί το 2008 για μικροποσότητα χασίς, υπόθεση για την οποία όμως αθωώθηκε.

 

Το κερί και τα λουλούδια και μάλιστα δίχως τυμπανοκρουσίες ήταν το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι να του ζητήσει το ελληνική κράτος συγγνώμη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail