Χτύπημα της Τουρκίας στη Μόσχα: Δε θα αναγνωρίσουμε ποτέ την προσάρτηση της Κριμαίας

Freepen.gr - Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει και δε θα αναγνωρίσει ποτέ την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

"Πάντα υποστηρίζαμε και θα υποστηρίζουμε την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας", δήλωσε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ουκρανό ομόλογό του Volodymyr Zelenskiy στην πρωτεύουσα Άγκυρα.

Ο Zelenskiy έφτασε στην τουρκική πρωτεύουσα για να συναντηθεί με τον Ερντογάν για να συζητήσει θέματα που κυμαίνονται από την άμυνα και το εμπόριο έως τα διμερή, περιφερειακά και διεθνή ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης κρίσης του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

"Η Τουρκία βλέπει την Ουκρανία ως χώρα κλειδί για τη διασφάλιση σταθερότητας, ασφάλειας, ειρήνης και ευημερίας στην περιοχή μας", δήλωσε ο Ερντογάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail