Το βίντεο-ντοκουμέντο με την απειλή τζιχαντιστών για πόλεμο κατά της Ελλάδας

Από τις 21 Οκτωβρίου, πριν ακόμη αναφερθεί ο πρόεδρος της Αιγύπτου σε Τζιχαντιστές που απειλούν να χτυπήσουν την Ελλάδα και πριν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδα τα ΝΕΑ, ένας δημοφιλής Αρμένιος δημοσιογράφος από το Λίβανο, ο οποίος γνωρίζει καλά την Αραβική γλώσσα, o Αμπραάμ Γκασπαριάν που εργάζεται στο ειδησεογραφικό πρακτορείο APM news και το κανάλι arm news, προειδοποιεί ότι από τις συνομιλίες των Τζιχαντιστών που διαβάζει στη γλώσσα τους, επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι ετοιμάζονται για επίθεση στην Ελλάδα και μας προειδοποιεί για να λάβουμε τα μέτρα μας.
 

Στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο είναι στα Αρμενικά, δείχνει ακόμη και τις συνομιλίες των Τζιχαντιστών στα διάφορα chat του διαδικτύου. Μεταφράσαμε την παρουσίαση και σας την παραθέτουμε: 

«Το τελευταίο διάστημα ο Ερντογάν έχει σφίξει στα δόντια του Ρωσία, Νότιο Καύκασο, Μέση Ανατολή και Ανατολικό Αιγαίο. 

Παίζει με τη φωτιά σε όλα αυτά τα μέρη, με κρίσιμες συνέπειες γι' αυτόν. 

Θέλω να προσφέρω μια σημαντική πληροφορία στην φίλη και σύμμαχο Ελλάδα. Υποθέτω ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας γνωρίζουν σχετικά, αλλά εγώ θα το πω. Κι αυτό που θα δείξω τώρα, ας είναι η έκφραση ευγνωμοσύνης μας, απέναντι στον ελληνικό λαό και την Ελλάδα, που στις κρίσιμες αυτές ώρες για τους Αρμένιους, στάθηκε δίπλα μας. 
 
Η πληροφορία αυτή κυκλοφορεί στα κλειστά γκρούπ και τα "τσατ γκρουπ" των υποκινητών ένοπλων τρομοκρατικών ομάδων. 
 
Χωρίς βέβαια να αναφερθώ σε οποιαδήποτε επίσημη "πηγή", Ελλάδα και Ελληνικέ λαέ, θέλω να σας προειδοποιήσω ότι η Τουρκία, χρησιμοποιεί τους μισθοφόρους από την Συρία, εγκαθιστώντας μερικές χιλιάδες από αυτούς, στα θαλάσσια συνοριακά σας περάσματα. 

Προσπάθησε να απαλλαγεί από αυτούς, στέλνοντας αρκετούς στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά εφ' όσον βλέπει ότι εκεί το πράγμα "δεν κυλάει" κάτω από την σθεναρή αρμενική αντίσταση, και τα πτώματα αρκετών από αυτούς επιστρέφονται στην Συρία και στο Ιντλίμπ (εάν επιστραφούν...), οι υπόλοιποι προορίζονται για έναν πιθανό πόλεμο εναντίον σας. 

Χτες το βράδυ, και σήμερα όλη μέρα, εξελίσσονται συζητήσεις σε αυτά τα γκρούπ, που αφορούν σε έναν πιθανό πόλεμο με την Ελλάδα. 

Να δώσει ο Θεός να μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτούς. Επαγρυπνείτε και προβείτε στις ανάλογες προετοιμασίες. Εσείς είστε στην Ευρώπη, και ίσως οι Βρυξέλλες προβούν σε μέτρα υπέρ σας, σε αντίθεση με εμάς. Αν και δεν θα απορήσω, γνωρίζοντας ότι ήδη είναι μισός αιώνας, που το θέμα της Κύπρου δεν λύνεται, ενώ η μόνη Ευρωπαϊκή παρουσία στην Κύπρο, παραμένει.. η Μεγάλη Βρετανία.
Το ΝΑΤΟ συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ ενδιαφέρεται για ένα και μοναδικό πράγμα. Η Τουρκία να μην χρησιμοποιήσει τους Ρωσικούς πυραύλους S400. 

Σας παρουσιάζω ένα βίντεο (με την απαραίτητη επεξεργασία) όπου διαβάζω στα αραβικά. (Δείχνει το βίντεο και μεταφράζει). Υπάρχει η συζήτηση για έναν πιθανό πόλεμο με την Ελλάδα. Αυτή η πιθανότητα όλο και αυξάνεται, γιατί η Τουρκία διαθέτει χιλιάδες μισθοφόρους οι οποίοι είναι έτοιμοι να σταθούν στο εδαφικό σύνορο με την Ελλάδα. 

Αυτοί έχουν εκπαιδευτεί στρατιωτικά στην Τουρκία και το 99% απ' αυτούς, είναι Σύριοι πολίτες. (Και συνεχίζει) Η Τουρκία έχει σκοπό να τους "κάψει" κι αλλού, εφ' όσον στο Αζερμπαϊτζάν δεν μπορεί να τελειώσει το θέμα με αυτούς. Τα νούμερα είναι μεγάλα, γιατί σε πολλούς από αυτούς έχει δοθεί η Τουρκική υπηκοότητα και τους ετοιμάζει για πόλεμο. Αλλά Πότε και Πώς δεν υπάρχει σαφής πληροφορία. Όπως σας είπα, νομίζω πως αυτή η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.
Και έχω και ένα νέο για την Τουρκία. 

Τις τελευταίες 48 ώρες, έχουν σκοτωθεί 27 μισθοφόροι.
Το Συριακό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων το έχει επιβεβαιώσει αυτό.
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail