Ο νέος Χίτλερ και οι τυφλοί

Ούτε η κυβέρνηση ούτε μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων έχει καταλάβει ότι η Ελλάδα-και όχι μόνο- βρίσκεται μπροστά σε έναν Χίτλερ, ο οποίος βοηθιέται απροκάλυπτα από τη Γερμανία και είναι ανεκτός- όπως και το ΄36- από φιλοτομαρικές και άτολμες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Γιώργος Παπαδόπουλος - Τετράδης

Όπως ο Χίτλερ, έτσι και ο Έρντοαν πήρε την εξουσία με εκλογές. 

Όπως ο Χίτλερ, μετέτρεψε την εξουσία του σε δικτατορία, όπου όποιος αντιτίθεται στήν εξουσία του βρίσκεται είτε στο χώμα είτε στη φυλακή.

Όπως ο Χίτλερ, σκηνοθέτησε ένα πραξικόπημα εναντίον του για να εκκαθαρίσει το στρατό και τη δικαιοσύνη από όσους δεν του είναι πιστοί και να εγκαταστήσει πειθήνια όργανα.

Όπως ο Χίτλερ απαιτούσε "ζωτικό χώρο" σε βάρος άλλων χωρών, έτσι ο Έρντοαν απαιτεί γαλάζια πατρίδα σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου, σε όλη την Αν. Μεσόγειο.

Όπως ο Χίτλερ, εισβάλλει στίς γειτονικές του χώρες, από όπου δεν φεύγει υπό οποιαδήποτε πίεση. 

Όπως ο Χίτλερ, επεκτείνει τις εισβολές του σε χώρες από όπου αναζητά ενεργειακά αποθέματα. 

Όπως ο Χίτλερ, εξοπλίζεται πυρετωδώς 

Όπως ο Χίτλερ, δεν τηρεί καμιά από τις συμφωνίες που υπογράφει

Όπως ο Χίτλερ, αφιονίζει τα τουρκικά πλήθη με φυλετικό και εθνικιστικό φανατισμό 

Όπως ο Χίτλερ, χλευάζει όλη τη διεθνή κοινότητα, η οποία...όπως με τον Χίτλερ, τον αφήνει ανενόχλητο να βομβαρδίζει, να βιάζει, να σκοτώνει, να κλέβει, να απειλεί, να εμπορεύεται ανθρώπους, να σχεδιάζει γενοκτονίες κατά αλλοφύλων και αλλοθρήσκων. Εξοπλίζοντάς τον κι όλας!!!

Οι ελληνικές κυβερνήσεις διαχρονικά, όπως και η λεγόμενη διεθνής κοινότητα, δεν έχουν πάρει χαμπάρι για το σκηνικό που στήνει μπροστά στα μάτια τους, χλευάζοντάς τους ένας φασίστας τρελλάρας, που ηγείται ενός λαού, ο οποίος είτε τον χειροκροτεί, είτε υποστηρίζει τους αντιπάλους του, που ορκίζονται και κυβέρνησαν με ένα ακραία εθνικιστικό στρατοκρατικό σύστημα. Το σύστημα Κεμάλ.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις και Έλληνες διανοούμενοι, καθηγητές και πολίτες δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο Έρντοαν, όπως και οι προκάτοχοί του, ούτε κινείται ούτε συζητάει με όρους διεθνούς δικαίου. Το έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Όλοι αυτοί μετράνε με τη μεζούρα αν ο φασίστας πλέει σε 6,5 ή 12,5 μίλια κι αν οι στρατοχωροφύλακές του πατάνε σε κοίτη που το χειμώνα αλλάζει χώρα (!) ή αν το δίκαιο ταυτίζει την υφαλοκρηπίδα με την ΑΟΖ λές και ο φασίστας κινείται σύμφωνα με τό δίκαιο ή νοιάζεται για τα διεθνή δικαστήρια και τη διεθνή κοινότητα ή νοιάζεται για τον ορθολογισμό ή την αλήθεια, πράγματα που κουρελιάζει καθημερινά με τις ψευτιές του και τις διαστρεβλώσεις κάθε δικαίου!

Ο σημερινός εξευτελισμός του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών από την τουρκική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, που τον άφησε να πετάει έρμαιος για ώρα κρεμάμενος από μια τουρκική άδεια, δεν είναι παρά μια από τις αποδείξεις για το ποιό αλήτικο κράτος έχει απέναντι η Ελλάδα. Και η ψοφοδεης ελληνική αντίδραση- αντί για ανάκληση πρεσβευτή- είναι η απόδειξη της ελληνικής αναξιοπρέπειας στήν εξουσία.

Πρόκειται για προεόρτια επίθεσης κατά της χώρας. Όπως έχει γίνει στήν Κύπρο και στήν κυπριακή ΑΟΖ, στή Συρία, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στο Καραμπάχ και όπου αλλού βρεί χώρα με μειωμένη συνείδηση πατρίδας και κυριαρχικών δικαιωμάτων, σαν αυτή που χτίζουν εδώ και 30 χρόνια ανεύθυνοι ιδεοληπτικοί εγκέφαλοι στήν Ελλάδα. Ασχέτως αν ο φασίστας μετράει σωστά την ελληνική στρατιωτική άμυνα.

ΟΙ Ελληνες πολιτικοί, διπλωμάτες και αναλυτές αναμασάνε την αφελή ανάλυση ότι η Τουρκία δεν κάνει τίποτε άλλο από το να απειλεί για να παζαρεύει! Και ότι δεν έχει σκοπό να επιτεθεί στρατιωτικά. Τα Ίμια δεν τους δίδαξαν τίποτε. 

Τη χαραμάδα ψάχνει ο Τούρκος φασίστας. Και τη χαραμάδα, δυστυχώς, την ανοίγουν με την ατολμία και την εθελοτυφλία τους Έλληνες της πολιτικής και καθηγητικής εξουσίας. Αντάμα με Ευρωπαίους φραγκοφονιάδες, που είτε δεν βλέπουν, είτε μετράνε τα δισεκατομμύρια που τους πληρώνει ο φασίστας για όπλα και εμπορεύματα και ψήφους στίς χώρες τους.

Όπως και το ΄36, έτσι και τώρα η Ευρώπη αντιμετωπίζει έναν φασίστα με εύνοια και ανοχή. Και Έλληνες πολιτικοί μοιάζουν τυφλοί και κάνουν το ίδιο. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής τους μάρανε όλους σαν ήττα του φασισμού. Με αυτή την Τουρκία δίπλα τους και εντός τους ανενόχλητη... Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. 

ΥΓ: Όπως έγραψα προχτές, η Ρωσία σήμερα άνοιξε το δρόμο στήν Ελλάδα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια. Και η Ρωσία είναι η θεωρητικώς πλέον χαμένη εάν συμβεί αυτό. Αλλά, απευθύνεται σε μια άτολμη και φοβική ελληνική πολιτική ελίτ. Αυτήν έχουμε, αυτήν αξίζουμε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail