Το Αζερμπαϊτζάν προχώρησε σε βαριές επιθέσεις στο Καραμπάχ παρά την κατάπαυση του πυρός

Freepen.gr - Το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας ανακοίνωσε ότι οι εχθροπραξίες συνεχίστηκαν στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, παρά την ανακοινωθείσα συμφωνία κατάπαυσης του πυρός.

Η γραμματέας Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Shushan Stepanyan, δήλωσε ότι η πλευρά του Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποίησε drones για να χτυπήσει ένα χωριό στην Αρμενική επικράτεια.

"Μετά τη δήλωση των υπουργείων εξωτερικών της  Ρωσίας, Αρμενίας & Αζερμπαϊτζάν, ο εχθρός εντατικοποίησε τη χρήση των UAV προς τη νότια κατεύθυνση. Οι μονάδες του  αμυντικού στρατού σταματούν όλες τις επιθέσεις του εχθρού, προκαλώντας μεγάλες απώλειες στο ανθρώπινο δυναμικό", δήλωσε η Stepanyan.

"Αγνοώντας την εκεχειρία που ανακοινώθηκε για ανθρωπιστικούς σκοπούς από τις 10 Οκτωβρίου 12: 00, οι μονάδες του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν επίθεση σε μια περιοχή που ονομάζεται "Karakhambeyli" στις 12:05. Οι μονάδες του Artsakh λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για να σταματήσουν την επίθεση του εχθρού", συνέχισε.

Σύμφωνα με την Στεπανιάν, οι αρμενικές δυνάμεις έχουν διαταχθεί να παύσουν πυρ, παρά τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του στρατού του Αζερμπαϊτζάν στην πόλη Χαντρούτ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail