Σκοτώνονται και τινάζονται μεταξύ τους μέλη του ISIS και φιλότουρκοι τρομοκράτες στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Σφοδρή μάχη ξέσπασε μεταξύ αντίπαλων τζιχαντιστικών ομάδων το Σάββατο, όταν η Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) και το Ισλαμικό Κράτος (ISIS/ISIL/IS/Daesh) συγκρούστηκαν στην επαρχία του Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR), το Ισλαμικό Κράτος και η Hay'at Tahrir Al-Sham συγκρούστηκαν κατά μήκος των διοικητικών συνόρων Ιντλίμπ-Χαλεπίου, αφού η HTS περικύκλωσε ένα σπίτι με τρομοκράτες του ISIS μέσα σε αυτό.

Η έκθεση του SOHR είπε ότι τα δύο μέρη είχαν εμπλακεί σε μια σφοδρή μάχη που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία μέλη της Hay'at Tahrir Al-Sham.

Ωστόσο, μη έχοντας πουθενά να πάνε και αρνούμενοι να παραδοθούν τις κλήσεις, οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους αποφάσισαν να πυροδοτήσουν τα γιλέκα αυτοκτονίας τους για να αποφύγουν τη σύλληψη από τους μαχητές Hay'at Tahrir Al-Sham.

Οι συγκρούσεις το Σάββατο λέγεται ότι έλαβαν χώρα εντός της περιοχής Ταλ'άντα στο βόρειο Ιντλίμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail