«Οι Αζέροι δε μαζεύουν ούτε τις σωρούς των νεκρών στρατιωτών τους»

Freepen.gr - Με βάση τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, η διαδικασία απομάκρυνσης των πτωμάτων από το πεδίο της μάχης επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή και με τη μεσολάβηση του Ερυθρού Σταυρού.

Τα πάντα έπρεπε να γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες σε μια εκεχειρία που όμως εν πολλοίς δεν τηρείται. Ο Πρόεδρος του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, Arayik Haroutyunyan δήλωσε αυτό στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής το πρωί.

«[Αλλά] αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μια άλλη απόδειξη της στάσης των αρχών του Αζερμπαϊτζάν απέναντι στους δικούς τους ανθρώπους. Τα πτώματά τους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, θα υπάρξει μια μεγάλη [υγειονομική] καταστροφή σε λίγες μέρες. 

Φανταστείτε, υπάρχουν εκατοντάδες πτώματα στην πρώτη γραμμή, και οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν είναι αδιάφοροι, αδιάφοροι με τα πτώματά τους, πεσμένοι, οι "ήρωες".Υπάρχουν τέτοιες αρχές στο Αζερμπαϊτζάν»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail