Γαλλίδα βουλευτής έφερε πρόταση για αναγνώριση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Freepen.gr - Το μέλος της Εθνοσυνέλευσης της Γαλλίας, Valérie Boyer ζήτησε από όλα τα κόμματα της Γερουσίας να υιοθετήσουν την πρότασή της για την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας του Artsakh και να καταδικάσουνι τις ενέργειες του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας. Η Valérie Boyer έγραψε στη σελίδα της στο Facebook.

"Ζήτησα από όλες τις ομάδες της Γερουσίας να συμμετάσχουν στην πρότασή μου για αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας του Αρτσάκ και την καταδίκη των ενεργειών του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας. Ζωές απειλούνται,  γενοκτονία λαμβάνει χώρα μπροστά μας. Ήρθε η ώρα να δράσουμε", έγραψε.

Χθες η Boyer δήλωσε ότι θα υποβάλει στη γαλλική Γερουσία πρόταση για την αναγνώριση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και την καταδίκη των ενεργειών της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν.

Η Valérie Boyer πρόσθεσε ότι η αντίσταση στις επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ σημαίνει επίσης να πάμε ενάντια στην εξάπλωση του τουρκικού Ισλάμ στην Ευρώπη. "Αυτή την εβδομάδα θα υποβάλω στη Γερουσία πρόταση να αναγνωρίσει το Ναγκόρνο-Καραμπάχ και να καταδικάσει τις ενέργειες της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν", έγραψε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail