Μόσχα: Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικούς εταίρους της Ρωσίας στην Ευρώπη

Freepen.gr - Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικούς εταίρους της Ρωσίας στην Ευρώπη, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών και μεταξύ άλλων αναφέρει:

Η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στην Ελλάδα θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση της πολύπλευρης συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Στόχος των επαφών με την ελληνική ηγεσία – από κοινού να αναλύσει την κατάσταση της διμερούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς, για τον έλεγχο προσεγγίσεις στις διεθνείς και περιφερειακές υποθέσεις

Προσβλέπουμε στη διατεθειμένη ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στην Αν.Μεσόγειο, στην περιοχή της Μέσης Ανατολής & της Β.Αφρικής.

 Επίσης γίνεται λόγος για την ανάγκη βελτίωσης των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών αλλά και ιστορική αναφορά στον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας και ΥΠΕΞ του Τσάρου, Ιωάννη Καποδίστρια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail