Ρώσος ρεπόρτερ μιλά για καταδρομική ενέργεια Τούρκων κομάντος στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Freepen.gr - Ο δημοσιογράφος του ρωσικού WarGonzo σημειώνει σε βίντεό του ότι υπάρχουν πόλλοι λόγοι να υποθέσουμε ότι η ομάδα των σαμποτέρ που εισέβαλαν στην πόλη Hadrut του Artsakh και αργότερα απωθήθηκαν αποτελούνταν από τουρκικές ειδικές δυνάμεις.

Το ARMENPRESS αναφέρει ότι ο δημοσιογράφος σημειώνει πως ήταν ντυμένοι στα μαύρα και στόχος τους ήταν να υψωθεί η αζέρικη σημαία στην πόλη για να είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την ανακοίνωση του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ για την κατάληψη του Hadrut.

Αργότερα, ο πρόεδρος του Artsakh, Arayik Harutyunyan ενημέρωσε ότι η κατάσταση στην πόλη βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο του αμυντικού Στρατού.

Στις 9 Οκτωβρίου, ο Αλίγιεφ είχε ανακοινώσει ότι οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν έχουν καταλάβει το Hadrut, ισχυρισμός που καταρρίφθηκε από το Artsakh ως "μεγάλο ψέμα".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail