Κοτζιάς: Η κυβέρνηση θριαμβολογεί για όσα δεν είπε και δεν πέτυχε στις Βρυξέλλες

Ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς προχώρησε μια σύντομη παρέμβαση όσον αφορά το αποτέλεσμα της Συνόδου στις Βρυξέλλες και το τι (δε) συνέβη εκεί για τα ελληνικά συμφέροντα.. Συγκεκριμένα έγραψε στο λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα:

Στις Βρυξέλλες δε λήφθηκαν μέτρα σε βάρος τούρκων αξιωματούχων αλλά μόνο Λευκορώσων, ενώ Τούρκοι βουλευτές και δήμαρχοι είναι στις φυλακές. Δε λήφθηκαν ούτε μέτρα ενάντια σε ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής μέσων, γνώσεων και προσωπικού για υλοποίηση τουρκικών παρανομιών. Και, όμως, Κυβέρνηση και φιλικά μέσα προς αυτή θριαμβολογούν. 

Την ίδια ώρα, για πρώτη φορά, δεν πέταξαν ελληνικά αεροπλάνα στην παρέλαση της Λευκωσίας στον εορτασμό της δημιουργίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για “να μην προκληθούν” οι Τούρκοι ενόψει διερευνητικών. Και αυτά όλα ενώ η Τουρκία διατηρεί το casus belli σε βάρος της Ελλάδας και κατέχει παράνομα το βόρειο κομμάτι της Κύπρου με δεκάδες χιλιάδες στρατό. 

Ο δε ΥΠΕΞ κος Δένδιας “ξέχασε” στον χαιρετισμό του στην Κύπρο, να ζητήσει την κατάργηση του καθεστώτος των εγγυήσεων. Σε όλα κάνουν φοβισμένοι πίσω. Αλλά ουδείς μιλά για αυτά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail