4.328.901,08€ για WiFi σε 7 δομές μεταναστών στα ακριτικά νησιά

«Σχεδιασμός, υλοποίηση, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και λειτουργία τηλεπικοινωνιακών υποδομών στις Δομές Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο/προσφύγων και μεταναστών» με Κωδικό ΟΠΣ 5070976 από το Εθνικό Πρόγραμμα «Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020» είναι η δράση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου συνολικού ύψους 4.328.901,08€.

Όπως διαβάζουμε στη σχετική απόφαση στη Διαύγεια (https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A1%CE%A05%CE%9B46%CE%9C%CE%94%CE%A8%CE%9F-%CE%98%CE%9F1?inline=true) με ΑΔΑ: ΡΠ5Λ46ΜΔΨΟ-ΘΟ1 το φυσικό αντικείμενο της δράσης αφορά την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του εξοπλισμού για την υλοποίηση ολοκληρωμένης λύσης τηλεπικοινωνιακών υποδομών (WiFi) σε 7 δομές φιλοξενίας: δυο (2) στη Μυτιλήνη, μια (1) στην Κω, μια (1) στη Λέρο, Σάμο, μια (1) στη Χίο και μια (1) στον Έβρο. 

Μέσω της δράσης, θα είναι εφικτή η πρόσβαση των προσφύγων/μεταναστών που διαμένουν στις ανωτέρω δομές στο διαδίκτυο. Όλος ο εξοπλισμός θα παρακολουθείται κεντρικά από έναν διαχειριστή (Wireless controller), που θα διαχειρίζεται αποκλειστικά τις δομές φιλοξενίας.

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.