Γνωρίστε τους σύγχρονους ήρωες της Αρμενίας: κατέστρεψαν 15 εχθρικά τανκς και 6 ΤΟ

Λοχαγός Γκραντ Γκάλστιαν ένας άλλος ήρωας των ημερών μας, υποψήφιος του Τάγματος του Πολεμικού Σταυρού του 1ου βαθμού. Θα λάβει το υψηλό κρατικό βραβείο για την καταστροφή 5 εχθρικών αρμάτων μάχης και 3 τεθωρακισμένων οχημάτων (ΤΟ).

Μαϊορ Καρέν Αρακελιάν απονεμήθηκε το Τάγμα του Σταυρού Μάχης της 2ης κατηγορίας για την πλήξη ενός άρματος μάχης του εχθρού και 2 ΤΟ.

Οι στρατιώτες Ναρέκ Οβαννισιάν και Ταβίντ Ταβτιάν, ο κατώτερος λοχίας Γκαρνίκ Μπαχτασαριάν  κατέστρεψαν τρία εχθρικά πολυβόλα, και οι τρεις είναι υποψήφιοι για το μετάλλιο του θάρρους.

Κατώτερος Λοχίας Ρόμπερτ Ματεβοσιάν απονεμήθηκε το Τάγμα του Σταυρού Μάχης της 1ης κατηγορίας για την καταστροφή των 6 εχθρικών αρμάτων μάχης και 1 ΤΟ.

Και ο Ταγματάρχης Οβαννές Αϊβαζιάν είναι υποψήφιος το Τάγμα του Σταυρού Μάχης 2ης κατηγορίας για την καταστροφή 3 εχθρικών αρμάτων μάχης.

Από: armradio.am

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.