Σούζα στον Ερντογάν και τους Τραπεζίτες, αποφασιστικότητα και τσαμπουκάς στους ανήλικους μαθητές 14 ετών

95839 / pixabay
Σούζα μπροστά στον Ερντογάν και τους Τραπεζίτες, αποφασιστικότητα και τσαμπουκάς στους ανήλικους μαθητές 14 ετών.

Δικηγόρος
Μέλος κίνησης Πράττω

Η κόκκινη γραμμή των 12 μιλίων της αιγιαλίτιδας ζώνης του Καστελόριζου είναι μία ανάμνηση καθώς ο Ερντογάν προκαλεί εκ νέου κρίση με το «Oruc Reis» να κόβει βόλτες ανάμεσα στα 6 και 12 μίλια. Ο κ. Γεραπετρίτης μετατοπίζει έντρομος την κόκκινη γραμμή στα 6 μίλια και οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι σφυρίζουν αδιάφορα διατυπώνοντας ευχές.

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης σε ένα τόσο κρίσιμο εθνικό θέμα είναι τουλάχιστον παιδαριώδεις. Μιλώντας καλοπροαίρετα, διερωτάται κανείς πόσα λάθη μπορεί να κάνει μία ηγεσία όταν έχει να χειριστεί κρίσιμα εθνικά θέματα;

Την ίδια στιγμή και εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, η αμαρτωλή τραπεζοκρατία επιτίθεται στα σπίτια του κόσμου. Την ώρα που "κουρεύει" και χαρίζει χρέη μισού δισ. ευρώ σε δάνεια εφοπλιστών, καζινάκηδων και λοιπών τρωκτικών, σπεύδει να αρπάξει τα σπίτια του κοσμάκη παρέα με τα κοράκια και τους γύπες των εταιρειών διαχείρισης "κόκκινων" δανείων για χρέη "ψίχουλα", με την ευγενική χορηγία του νέου πτωχευτικού κώδικα, που ψηφίζει στην Βουλή η κυβέρνηση.

Παράλληλα ο "σοσιαλιστής" κ. Χρυσοχοίδης δείχνει τρομερή αποφασιστικότητα για την αυταρχική καταστολή των διαδηλώσεων των μαθητών, συλλαμβάνοντας 14χρονα ανήλικα παιδιά, εγκλείοντας τα στα κελιά της ΓΑΔΑ για 4 ημέρες, χωρίς επικοινωνία με τους γονείς τους, καταπατώντας όποια συνταγματικά δικαιώματα έχει ο κάθε Έλληνας πολίτης, επειδή λέει, ο αθεόφοβος, διέπραξαν αυτόφωρα κακουργήματα (!!), που φαντάστηκε καθώς διάβαζε το επερχόμενο νέο μνημόνιο στο σπίτι του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail