Γαλλία-Ισλάμ 0-1: Η κρίσιμη απόφαση που έκρινε το αποτέλεσμα

Free-Photos / pixabay
Και ενώ μπορούμε να δούμε στα όσα συμβαίνουν στη Γαλλία το μέλλον μας, εμείς συνεχίζουμε τη μεταμόρφωση της χώρας με τις περίεργες πολιτικές μίας αλλοπρόσαλλης και σίγουρα καταστροφικής κυβέρνησης, η οποία νομίζει ότι ζούμε ακόμη σε άλλες εποχές. 

Ελένη Παπαδοπούλου 

Διαβάζοντας τον γαλλικό τύπο λοιπόν βλέπω ότι επιθεωρητές της δημόσιας εκπαίδευσης είχαν προ ετών κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την ισλαμική επέκταση μέσα στα σχολεία. Ουδείς ενδιαφέρθηκε. Η Γαλλία ήταν από τις πρωτοπόρες χώρες που ακολούθησε μία εκπαίδευση βασισμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ελευθερίες, τον σεβασμό στο διαφορετικό, όπου διαφορετικό ήταν κατά 99% το ισλαμικό στοιχείο, η μπούρκα και οι γενειάδες. 

Απούσης της θρησκείας στα σχολεία και στο δημόσιο χώρο λόγω του νόμου περί διαχωρισμού Κράτους - Εκκλησιών, το Ισλάμ βρήκε εύφορο έδαφος να απλωθεί. Σε ένα ουδετερόθρησκο Κράτος που δεν ενδιαφέρεται για τις θρησκείες στην επικράτειά του, αγνοώντας προφανώς τη σημασία που έχουν, ειδικά σε άλλους πληθυσμούς, έστρωσε το έδαφος για την ισλαμική υπεροχή. Γιατί στον πόλεμο Γαλλία - Ισλάμ μέχρι στιγμής καταγράφουμε 0-1 (για να μην βάλω τον πραγματικό αριθμό των νεκρών).

Ενώ λοιπόν η Γαλλία τόσα χρόνια έχει τους μουσουλμάνους και την κουλτούρα τους στα όπα όπα, ενώ της δίνει αξία, ενώ αφήνει ελεύθερο το Ισλάμ να διακηρύσσει ό,τι θέλει, αποφασίζει ξαφνικά πως δε θα είναι πια έτσι. Ότι τώρα πρέπει να κάνει ακριβώς το αντίθετο. Και απαντά με την άλλη extreme τακτική. Να σατιρίσει τον Μωάμεθ. Από τη μία ασυδοσία της υπέρμετρης ανοχής, στην άλλη ασυδοσία της επίθεσης στα ιερά και όσια του άλλου λόγω ουδετεροθρησκείας. 

Η Γαλλία κλυδωνίζεται μπροστά στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε. Καλά θα κάνει η Γαλλική Δημοκρατία να κοιτάξει λίγο τις δικές της ευθύνες. Ο ηθικός αυτουργός δεν είναι μόνο ο ιμάμης που είχε συστήσει συμμορία. Είναι και το γαλλικό δικαστήριο που έδωσε το άσυλο στους Τσετσένους και οι γαλλικοί νόμοι που επιτρέπουν τη βλασφημία και η γαλλική κουλτούρα που επέτρεψε να απαλειφθεί ένα κομμάτι της ταυτότητας της γαλλικής κοινωνίας που αφορούσε το θρήσκευμα. 

Το ουδετερόθρησκό Κράτος θα έρθει να το καταλάβει και να το καταργήσει ο αλλόθρησκος, γιατί το ουδέτερο δεν είναι θέση. Είναι αδυναμία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail