Η Τουρκία διαψεύδει την Welt προκαλώντας ταυτόχρονα την Ελλάδα

Freepen.gr - Με σημαντική καθυστέρηση και αφού πρώτα το δημοσίευμα της Welt έδωσε ό,τι ήταν να δώσει στον ψυχολογικό πόλεμο περί εντολής του Ταγίπ Ερντογάν για βύθιση ελληνικού πλοίου ή κατάρριψη μαχητικού αεροσκάφους, η Αγκυρα διέψευσε το δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Hami Aksoy, χαρακτήρισε το δημοσίευμα εντελώς φανταστικό ενώ επιτέθηκε και κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα λέγοντας ότι είναι ασυμβίβαστο με τα διεθνή έθιμα και νόμους να εκτοξεύονται κατηγορίες κατά της Τουρκίας βάσει αυτών των φανταστικών ειδήσεων. Προχωρώντας ακόμη παραπέρα έκανε λόγο για μια νέα εκδήλωση της προκλητικής πολιτικής της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τέλος προέτρεψε τη χώρα μας, αντί να ασχολείται με αβάσιμες ειδήσεις, να σταματήσει τα βήματα εκείνα που αυξάνουν την ένταση στην περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail