Κάτι ετοιμάζει η Τουρκία ανατολικά του Ευφράτη - Διαρκείς ενισχύσεις στέλνει ο SAA

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός στρατός (SAA) στέλνει διαρκώς ενισχύσεις στην επαρχίας Al-Raqqa τις τελευταίες 48 ώρες, με αρκετά κονβόι να αναπτύσσονται στις πρώτες γραμμές με τον τουρκικό στρατό και τους συμμάχους τους.

Σύμφωνα με αναφοράς από την επαρχία, ο Συριακός Αραβικός στρατός έστειλε ενισχύσεις στη βασική πόλη 'Αιν 'Ίσσα, η οποία έχει στοχοποιηθεί σε αρκετές περιπτώσεις από τις τουρκικές δυνάμεις.

Ο λόγος για την ενίσχυση των γραμμών του στρατού δεν είναι γνωστός αυτή τη στιγμή, ωστόσο, οι τουρκικές δυνάμεις αύξησαν τις εχθροπραξίες τους ανατολικά του Ευφράτη, γεγονός που απειλεί τα κυβερνητικά στρατεύματα, σημειώνει το almasdarnews.

Επιπλέον, ο τουρκικός στρατός και οι σύμμαχοί τους έχουν εντοπιστεί να μετακινούν τις δυνάμεις τους σε αρκετές περιοχές ανατολικά του Ευφράτη, με αποτέλεσμα ο στρατός να υποψιάζεται ότι έρχεται νέα επίθεση.

Η τελευταία μεγάλη επίθεση που διεξήγαγαν οι τουρκικές δυνάμεις έλαβε χώρα τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν εισήλθαν στη βόρεια Αλ-Ράκκα και την Αλ-Χασάκα. Τότε που πήραν στα χαρτιά ό,τι απέτυχαν απέναντι στον στρατό και τις κουρδικές πολιτοφυλακές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail