S-300 στέλνει η Αρμενία στο μέτωπο; Μεγάλες απώλειες τη νύχτα για τους Αζέρους

Freepen.gr - Οι βαριές συγκρούσεις συνεχίστηκαν στη γραμμή επαφής Artsakh-Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας Artsrun Hovhannisyan κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

"Ο αντίπαλος προσπάθησε και πάλι να επιτεθεί ειδικά στις νότιες και βόρειες κατευθύνσεις παράλληλα με βαριά πυρά από τεθωρακισμένα άρματα μάχης, των UAV και μοναδών του πυροβολικού. Σχεδόν 60 Αζέροι στρατιώτες σκοτώθηκαν ενώ στρατιωτικός εξοπλισμός του Αζερμπαϊτζάν έχει καταστραφεί, και οι αντίπαλες δυνάμεις οπισθοχώρησαν. Αυτή τη στιγμή οι μάχες συνεχίζονται", είπε.

Το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν λέει ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες η Αρμενία μετακινεί το S-300 από το Ερεβάν προς το Ναγκόρνι Καραμπάχ και ότι σε μια τέτοια περίπωση θα τα καταστρέψει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail