Ενεργοποιήθηκε και η Καρντάσιαν: Εκατομμύρια retweets στις αναρτήσεις της για τον πόλεμο

Freepen.gr - Η γνωστή Κιμ Καρντάσιαν, για την οποία ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ποιο είναι το αντικείμενό της, αποτελεί μια εξαιρετική πρέσβειρα της Αρμενίας στη διεθνή κοινή γνώμη ενώ φημίζεται για την αγάπη που έχει στην πατρίδα της.

Με σειρά αναρτήσεών της στο twitter και αθροιστικά εκατομμύρια αναπαραγωγές που αναμένεται να αυξηθούν, η Καρντάσιαν ζητά από τη διεθνή κοινότητα να ζητήσει από το Μπακού να σταματήσει όλες τις επιθετικές χρήσεις βίας.

Καλεί τις ΗΠΑ να διακόψουν όλη τη στρατιωτική βοήθεια στο Αζερμπαϊτζάν που χρησιμοποιείται εναντίον των Αρμενίων και να προειδοποιήσουν την Τουρκία να σταματήσει να στέλνει όπλα και μαχητές στο Μπακού.

Η Καρντάσιαν κάνει λόγο για την ανάγκη παρουσίας διεθνών παρατηρητών και τη λήψη πολιτικών και διπλωματικών μέτρων για να αποτραπεί η περιττή κλιμάκωση και τραγωδία. 

Η Αρμενία έχει πέσει θύμα απρόκλητων επιθέσεων από το Αζερμπαϊτζάν και την προβλέψιμη εκστρατεία παραπληροφόρησης που τις συνοδεύει, σημειώνει η Καρντάσιαν τονίζοντας πως το Μπακού εμποδίζει τα κοινωνικά μέσα εκτός από την πολεμική προπαγάνδα.

"Προσευχόμαστε για τους γενναίους άνδρες και γυναίκες που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να προστατεύσουν το Αρτσάχ" καταλήγει η Καρντάσιαν.


 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail