Ο Ελληνας πιλότος που πέταξε με Rafale: Η Τουρκική Αεροπορία από παράγοντας θα καταστεί απλά στόχος!

.dassault-aviation.com - A. Pecchi
Freepen.gr - Τι σημαίνει η διαφαινόμενη έλευση των γαλλικών μαχητικών Rafale στο οπλοστάσιο της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας; Την απάντηση δίνει μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ ο ιπτάμενος επισμηναγός εν αποστρατεία, Στέφανος Καραβίδας. 

«Αλλάζουν άρδην οι ισορροπίες, σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Στην ουσία, η τουρκική Πολεμική Αεροπορία δεν θα αποτελεί παράγοντα, απλά στόχο για την ελληνική Πολεμική αεροπορία»

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ το γαλλικό μαχητικό Rafale θεωρείται ένα από τα ικανότερα αεροσκάφη πολλαπλού ρόλου στον κόσμο και σύμφωνα με τον κ. Καραβίδα αλλάζει τις ισορροπίες στο Αιγαίο η απόκτησή τους;

Ο κ. Καραβίδας είναι ο πρώτος Ελληνας πιλότος που πέταξε πρώτος στην πίσω θέση ενός Rafale σε άσκηση του ΝΑΤΟ όπου η απειλή ήταν οκτώ τουρκικά F-16 όπου διαπίστωσε τη δυνατότητά του. Το οπλικό φορτίο, η ακτίνα δράση, το ραντάρ και οι δυνατότητές του δίνουν ζώνη άμυνας και ασφάλειας στο χειριστή πριν το όποιο F-16 καταστεί απειλή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail