Rafale σήκωσε στο πόδι όλο το Παρίσι και τα περίχωρα - Γιατί πέταξε σπάζοντας το φράγμα του ήχου

Freepen.gr - Ο εκκωφαντικός ήχος που ακούστηκε σε όλο το Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης προκλήθηκε από μια ηχητική έκρηξη καθώς ένα στρατιωτικό τζετ έσπασε την ταχύτητα του ήχου.

"Ένας πολύ δυνατός θόρυβος ακούστηκε στο Παρίσι και στην περιοχή του Παρισιού. Δεν ήταν μια έκρηξη, ήταν ένα μαχητικό αεροσκάφος που έσπασε το φράγμα του ήχου", Η αστυνομία του Παρισιού προχώρησε στο σχετικό tweet προτρέποντας τους ανθρώπους να σταματήσουν να καλούν τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης.

Η γαλλική διοίκηση αεροπορικής άμυνας και αεροπορικών επιχειρήσεων (CDAOA) ανέφερε απώλεια ασύρματης επαφής με πολιτικό αεροπλάνο που κατευθυνόταν προς το Saint-Brieuc στη βορειοδυτική Γαλλία.

"Για να φτάσει γρήγορα στο αεροσκάφος, η γαλλική Πολεμική Αεροπορία έδωσε άδεια σε ένα Rafale να πετάξει σε υπερηχητικές ταχύτητες σε μεγάλο υψόμετρο" ανέφερε η CDAOA. Η όλη περιπέτεια είχε αίσιος τέλος καθώς στις 11:52 π.μ. αποκαταστάθηκε η επαφή με το πολιτικό αεροσκάφος".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail