Το πανίσχυρο καταδρομικό MOSKVA θα κατευθυνθεί προς τα ύδατα της Συρίας

Freepen.gr - Ένα από τα πιο ισχυρά πολεμικά πλοία του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού σχεδιάζεται να αναπτυχθεί στα χωρικά ύδατα της Συρίας, αναφέρει η ρωσική Avia.Pro. Σύμφωνα με τη δημοσίευση, το ρωσικό καταδρομικό, Moskva, έχει πέσει ξανά στη θάλασσα για πρώτη φορά από τότε που αγκυροβόλησε για επισκευές από το ναυτικό.

Επικαλούμενη πηγές, η Avia.Pro είπε ότι αυτό το πυραυλικό καταδρομικό θα κατευθυνθεί προς τα χωρικά ύδατα της Συρίας για να πραγματοποιήσει δοκιμές και να ενισχύσει τον ρωσικό στρατό.

«Το ρωσικό καταδρομικό πυραύλων Moskva έπεσε στη θάλασσα για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση των επισκευών και σύμφωνα με πηγές, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αυτό το πολεμικό πλοίο, το οποίο είναι ένας από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους του ΝΑΤΟ, θα καταπλεύσει στις ακτές. της Συρίας για να δοκιμάσει και να ενισχύσει τη ρωσική στρατιωτική ομάδα στο έδαφος της Αραβικής Δημοκρατίας», δήλωσαν οι πηγές της Avia.

Η Avia.Pro μεταδίδει ότι το καταδρομικό πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί για να στοχεύσει το Ισλαμικό Κράτος και υποστηριζόμενους από την Τουρκία τρομοκράτες στην επαρχία του Idlib.

Οι πηγές ανέφεραν ότι το Moskva θα συμμετάσχει σε ασκήσεις για σκοπούς δοκιμών, αλλά δεδομένου του εξοπλισμού του, το πλοίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, μεταξύ άλλων, για να χτυπηθούν θέσεις των τρομοκρατών που υποστηρίζει η Τουρκία στο Idlib και των τζιχαντιστών του ISIS.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail