Απειλεί με πυραύλους Iskander την Τουρκία η Αρμενία - Βαριές απώλειες για τους Αζέρους

Freepen.gr - Εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, ο Artsrun Hovhannisyan έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι ο αντίπαλος έχει ξεκινήσει μια νέα μεγάλης κλίμακας επίθεση εναντίον Artsakh στην κοιλάδα Araks και Mataghis-Talish τμήματα.

"Ο αμυντικός στρατός του Artsakh αποκρούει με επιτυχία όλες τις επιθέσεις, προκαλώντας μεγάλες απώλειες ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού. Μέχρι τώρα 22 εχθρικά άρματα μάχης και 10 άλλα τεθωρακισμένα οχήματα καταστράφηκαν. Πάνω από 370 στρατιώτες εξουδετερώθηκαν. Έχουν πολλούς τραυματίες", έγραψε.

Το υπουργείο Αμυνας της Αρμενίας ανακοίνωσε ότι έχουν ανακτηθεί όλες οι θέσεις ενώ το αλ Τζαζίρα μετέδωσε στο Twitter ότι ο Αρμένιος πρέσβης στη Μόσχα προειδοποίησε ότι η χώρα του θα χρησιμοποιήσει πυραύλους Ισκαντερ αν η Τουρκία αναπτύξει F-16 στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Πρόκειται για ένα σύστημα πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς και υψηλής ταχύτητας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail