Τα ρωσικά drones εντόπιζαν και το συριακό πυροβολικό ισοπέδωνε

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός στρατός (SAA) συνέχισε το βαρύ βομβαρδισμό των τζιχαντιστικών αμυντικών θέσεων στο νότιο Ιντλίμπ αυτή την εβδομάδα, καθώς τα στρατεύματά τους εξαπέλυσαν ένα μπαράζ πυροβολικού και πυραύλων προς διάφορες τοποθεσίες εντός της επαρχίας.

Υποστηριζόμενος από ρωσικά αεροσκάφη αναγνώρισης, τα οποία προσδιόρισαν τις τζιχαντιστικές θέσεις, ο Συριακός Αραβικός στρατός στόχευσε σε μεγάλο βαθμό τοποθεσίες στην περιοχή Jabal Al-Zawiya και την πεδιάδα Al-Ghaab την Πέμπτη.

Η επίθεση του Συριακού Στρατού επικεντρώθηκε κυρίως στα τζιχαντιστικά οχυρά Αλ-Μπαρά'α και Αφίς, τα οποία είχαν προηγουμένως στοχοποιηθεί από τα στρατεύματα στις επιθέσεις την Τρίτη και την Τετάρτη.

Οι εντάσεις μεταξύ του Συριακού Στρατού και των τζιχαντιστών ανταρτών είναι έντονες εδώ και μέρες, ενώ ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένη επίθεση στο Ιντλίμπ, πηγές στη Δαμασκό έχουν τοποθετηθεί διαφορετικά, αναφέρει το almasdarnews.

Σύμφωνα με μια πηγή στη Δαμασκό, η ανώτατη διοίκηση του Συριακού Στρατού βρίσκεται σε συζητήσεις για πιθανή επίθεση στην περιοχή Τζαμπάλ Jabal Al-Zawiya, αλλά η ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail