Αρνητικός στον covid-19 ο Πρωτοσύγκελλος που κατασπάραξαν τα ΜΜΕ για να επιτεθούν στη Θεία Κοινωνία

«Σε επαναληπτική διαγνωστική εξέταση για τον Covid-19 (σε Ιδιωτικό Μικροβιολογικό Εργαστήριο) υποβλήθηκε χθες Τρίτη 01/09/2020 ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως π. Αλέξιος Κανίνας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Τρίκκης και Στάγων συμπληρώνοντας:

Σήμερα Τετάρτη 02/09/2020 το αποτέλεσμα της εξέτασης ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

Πάρα ταύτα ο π. Αλέξιος, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών Ιατρών, θα ολοκληρώσει τον κύκλο του αυτοπεριορισμού και έπειτα θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες συστημικά ΜΜΕ βομβάρδιζαν με αναρτήσεις τους με τίτλο όπως αυτός «Κορονοϊός: Θετικός αρχιμανδρίτης στα Τρίκαλα που δήλωνε πως "δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία"» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ιερωμένος είχε κολλήσει από τη Θεία Κοινωνία ή πως αυτός ως ασθενής θα μπορούσε να τη μεταδώσει μέσω Αυτής.

Κι ενώ έσπευσαν να δημοσιεύσουν την πρώτη ανακοίνωση της Ι.Μ., απέφυγαν να δημοσιεύσουν και τη δεύτερη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail