Ο στρατός της Λιβύης ανακοινώνει την απόκτηση "νέων" μαχητικών αεροσκαφών

Freepen.gr - Την Κυριακή, ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Αχμέτ Αλ-Μισμάρι ανακοίνωσε ότι νέα μαχητικά αεροσκάφη είχαν εισέλθει στην υπηρεσία της Πολεμικής Αεροπορίας της Λιβύης και είναι έτοιμα να εκτελέσουν αποστολές μάχης.

Ο Al-Mismari δήλωσε στο επίσημο Facebook του: "η αραβική Πολεμική Αεροπορία της Λιβύης ολοκληρώνει τις εργασίες συντήρησης για το αεροσκάφος MiG-23, τη μοίρα BN bombers, και δηλώνει την έναρξη λειτουργίας και την ετοιμότητά της να πραγματοποιήσει αποστολές μάχης".

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης ελέγχει την Ανατολική και μεγάλο μέρος της Νότιας Λιβύης.

Ο Υπουργός Άμυνας της Λιβυκής κυβέρνησης εθνικής συμφωνίας, Salah Al-Namrouche, είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα ότι το Υπουργείο και το Γενικό Επιτελείο εργάζονταν για την ενοποίηση του στρατιωτικού θεσμού, τονίζοντας την πρόθεσή τους να οικοδομήσουν έναν πραγματικό στρατό ικανό να προστατεύσει τη Λιβύη χωρίς τον ηγέτη του LNA, στρατάρχη Khalifa Haftar, και τους γιους του παρόντες σε αυτόn.

Ο Al-Namrouche ανέφερε, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Γερμανό πρεσβευτή στη Λιβύη, ότι το υπουργείο είναι ανοικτό σε συνεργασία με όλους όσους προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας και προσβλέπει στο άνοιγμα οριζόντων για συνεργασία με τη Γερμανία στους τομείς της κατάρτισης και της υλικοτεχνικής υποστήριξης, ανέφερε την Κυριακή το Free Libya.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail