Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη ισοπέδωσαν περιοχή κοντά στα τουρκικά σύνορα

Freepen.gr - Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία φάνηκε να διεξάγει αρκετές αεροπορικές επιδρομές στη βορειοανατολική ύπαιθρο της Λατακία την Τετάρτη, καθώς τα πολεμικά αεροπλάνα της έπληξαν τις θέσεις των τζιχαντιστών κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Σύμφωνα με πήγες του almasdarnews.com από την περιοχή, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία στόχευσε τις θέσεις του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκκεστάν (TIP) στην πόλη Καμπάνι, η οποία θεωρείται το κύριο προπύργιο της τζιχαντιστικής ομάδας στην επαρχία.

Η επίθεση της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας συνέπεσε με τις βαριές επιθέσεις πυροβολικού που πραγματοποιήθηκαν από τα στρατεύματα του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) στην περιοχή Jabal Al-Akrad της βορειοανατολικής Λατακίας.

Στο παρελθόν, ο αραβικός στρατός της Συρίας προσπάθησε να απελευθερώσει το Καμπάνι από τις τζιχαντιστικές δυνάμεις. Ωστόσο, λόγω του σκληρού εδάφους και των ισχυρών οχυρώσεων του TIP και της Hay’at Tahrir Al-Sham (HTS) στην περιοχή, δεν μπόρεσε να σημειώσει σημαντική πρόοδο.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail