Επίθεση Ακάρ σε Μακρόν: «Οι δηλώσεις σας είναι μεγαλύτερες από το μέγεθός σας»


Freepen.gr - Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ απάντησε σε αυτό που περιέγραψε ως απειλές του Γάλλου Προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν, εναντίον της Άγκυρας, σχετικά με την ένταση στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ανέφερε σε δήλωση όπως τη μεταφέρει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu: «Οι δηλώσεις του Μακρόν είναι μεγαλύτερες από το μέγεθός του και υπερβαίνουν τα όριά του».

Ο Ακάρ συνέχισε, λέγοντας: «Αυτές οι δηλώσεις στοχεύουν να σπείρουν διαφωνίες ανάμεσά μας, αλλά δε θα βρουν κωφά αυτιά στους ανθρώπους μας».

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας αργότερα έστειλε ένα μήνυμα στην Ελλάδα, στο οποίο είπε: «Συνιστούμε στη γειτονική μας Ελλάδα να μην είναι εργαλείο για ορισμένες χώρες να την εκμεταλλευτούν για να επιτύχουν τους στόχους τους» προτρέποντάς μας εν συνεχεία να σιωπήσουμε για να μη γίνουμε...μεζές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail