Σομαλός έκανε «αποθήκη μεταναστών» διαμέρισμα στην πλ. Βικτωρίας - Πόσο χρέωνε μόνο το κρεβάτι

Έντονο πρόβλημα υπάρχει με τον κορωνοϊό στο κέντρο της Αθήνας και εκεί όπου εντοπίζεται μεγάλος αριθμός αλλοδαπών. Στην πλατεία Βικτωρίας η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα που, έναντι αδράς αμοιβής, στοίβαζε άστεγους μετανάστες σε ένα διαμέρισμα της περιοχής. Αυτός ο άνθρωπος κατηγορείται και για το πρόβλημα που προκαλεί σε σχέση με την πανδημία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 31χρονο Σομαλό που είχε δημιουργήσει έναν άτυπο ξενώνα σε διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, το οποίο ανήκει σε Νιγηριανή. Ο Σομαλός νοίκιαζε το κρεβάτι έναντι 15-40 ευρώ την ημέρα σε μετανάστες. Ο Σομαλός συνελήφθη την ώρα που διαπραγματευόταν με τέσσερις ομοεθνείς του για να τους ενοικιάσει κρεβάτι. Στο σπίτι είχε χωρίσει το χώρο σε καπνίζοντες και μη.

Επίσης στο σπίτι βρέθηκαν τέσσερις γυναίκες από τη Σομαλία, τρεις εκ των οποίων θα απελαθούν καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων. 



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail