Για καλό στάδιο συνεννοήσεων και διάλογο για όλα μιλά ο Καλίν. Ακούει κανείς;

Freepen.gr - Η ανταποκρίτρια του ΟΡΕΝ, Μαρία Ζαχαράκη μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού ότι ο προεδρικός εκπρόσωπος της Τουρκίας, Ιμπραήμ Καλίν δήλωσε πως το Ορούτς Ρέις δεν αποσύρθηκε για λόγους συντήρησης αλλά για να ανοίξει η πόρτα του διαλόγου ακριβώς προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στη διπλωματία.

Ο Καλίν επιπλέον επιβεβαιώνει ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν φτάσει ήδη σε ένα καλό στάδιο συνεννοήσεων όπως είπε για το ποια βήματα πρέπει να γίνουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, άρα πιθανότητατα λαμβάνουν ήδη χώρια παρασκηνιακές συνομιλίες, ίσως μάλιστα να υπάρχει και μία συμφωνία για το πλαίσιο του διαλόγου.

Ωστόσο αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει η τουρκική πλευρά με τον Καλίν δεν είναι βέβαιο ότι ευσταθεί ή το άλλο που ανέφερε πως είναι ακόμη επιθυμία της τουρκικής πλευράς το γεγονός ότι θα τεθούν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα και όχι μόνο το ένα που θέτει η Ελλάδα.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail