Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...

Παρά τις άοκνες προσπάθειες τόσο της κυβέρνησης όσο και του καθεστωτικού Τύπου να μας πείσουν ότι ο πρωθυπουργός κρατάει σφιχτά το τιμόνι της Ελλάδας και οσονούπω θα την βγάλει σώα από την φουρτούνα, η αλήθεια είναι ότι βουλιάζουμε με αυτοπεποίθηση.
 
Από: antinews.gr

Κυριολεκτικά ο... νέος Μωυσής έχει χάσει την μπάλα που λέει κι ο λαός.

Ο κορονοϊος χτυπάει ανεξέλεγκτα λόγω του συνωστισμού που προκάλεσε η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ολιγαρχίας, με τον κίνδυνο ενός νέου lockdown να ελλοχεύει.

Που σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε πλήρη καταστροφή της οικονομίας.

Αλλά ακόμη κι αν δεν επιβληθεί νέα καραντίνα, τα μέτρα που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ δεν φτάνουν ούτε για χαρτί τουαλέτας. Όποιος έχει πραγματική κι όχι εικονική επαφή με την αγορά είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσει μαζί μας.

Βέβαια υπάρχει η ελπίδα να σωθούμε από τις πέτσινες ανακοινώσεις για διορισμό της μισής Ελλάδας την στιγμή που το ταμείον είναι μείον.

Ή από το νέο μνημόνιο που έρχεται σύντομα, όπως μας δήλωσε εμμέσως ο Ρέγκλινγκ τις προάλλες.

Κοινώς, επιβεβαιώνεται αυτό που γράφαμε σε άλλο κομμάτι. Με το που πήρε τον έλεγχο διαχείρισης της κρίσης του κορονοϊού από τα χέρια των ειδικών ο Μητσοτάκης η κατάσταση ξέφυγε. Τρανή απόδειξη της κυβερνητικής ανεπάρκειας που δείχνει ότι είμαστε στο έλεος του θεού αποτελεί το φιάσκο με τις μάσκες - σώβρακα. Όπως επίσης και η αποστασιοποίηση του Τσιόδρα.

Πλέον δεν κινδυνεύουμε να μετράμε μόνο φέρετρα λόγω λοιμού όπως στην Ιταλία, αλλά και λόγω λιμού.

Στο μεταξύ η διακοπή της κρουαζιέρας που έκανε στο Αιγαίο το Oruc Reis φέρνει πιο κοντά τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Έτσι την ώρα που ο λαός θα πεθαίνει της πείνας μη μπορώντας να αντιδράσει ένεκα της νέας καραντίνας που μεθοδεύει το καθεστώς, ο... νέος Μωυσής θα επιχειρεί να ξεπουλήσει το Αιγαίο.

Ίσως τελικά να μπουν ανάχωμα οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ, όπως γράφαμε προηγουμένως, και να σωθεί στο παρά πέντε η πατρίδα.

Περνάμε στο επόμενο λαμπρό πεδίο που μεγαλουργεί ο γαλάζιος ολετήρας. Στο μεταναστευτικό.

Bye bye Μόρια του φωνάζουν οι πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο με τους λοιπούς μπολιαστές να αποπειρώνται να κάψουν κι άλλα ΚΥΤ, κι αυτός μας διαβεβαιώνει ότι κατόπιν των πιέσεων που άσκησε στο κονκλάβιο των Βρυξελλών το ζήτημα αναμένεται να λυθεί.

Προφανώς ξεχνάει να μας πει ότι έχει αποδεχτεί να εκτελεί χρέη αποθηκάριου ανθρώπινων ψυχών λαμβάνοντας ψίχουλα, επειδή η Ευρώπη σκιάζεται μη τυχόν και κινηθούν προς τα βόρεια νέα μεταναστευτικά κύματα. Κάτι που απέδειξε περίτρανα στον Έβρο.

Βέβαια η καθεστωτική προπαγάνδα θέλησε να παρουσιάσει την συγκεκριμένη κίνηση ως πατριωτική. Για να είμαστε δίκαιοι στην αρχή τα κατάφερε. Βλέπετε είναι πολύ εύκολο να παίξεις με τα πατριωτικά συναισθήματα των Ελλήνων. Πλέον όμως ο λαός, όπως και στην περίπτωση της κωλοτούμπας των Πρεσπών, τον έχει πάρει χαμπάρι και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας δυστυχώς του γύρισε μπούμερανγκ.

Μακάρι κάποιος από τους φωστήρες του Μαξίμου να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στον Μητσοτάκη μπας και αποφύγει η χώρα την ολοκληρωτική συντριβή.

Ωστόσο όπως μας πληροφορούν ειδήμονες με πολυετή πολιτική πείρα η κατάσταση έχει καταστεί πια μη αναστρέψιμη, συμπληρώνοντας ότι θα πρόκειται περί θαύματος αν ο Κυριάκος καταφέρει να βγάλει τον χειμώνα.

Ίσως να είναι υπερβολικοί.

Ο χρόνος θα δείξει...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail